Testimonials

TESTIMONIALSIk wil je bedanken voor de inspirerende gesprekken. Je weet me telkens uit te dagen om de dingen anders te bekijken en me in de flow te krijgen om verder te gaan. Je nodigt me uit om na te denken, of misschien juist niet. Soms om de gedachten te relativeren en los te laten en te doen zonder op voorhand alles bedacht te hebben of geplaatst te hebben. Om op te komen voor mezelf en te ervaren wat dat is in de hoop dat ik dichter kom bij wie ik ben. Gemakkelijk is het niet. Jij zorgt voor de inspiratie.

--Ben V, november 2021

 

 

Wat ik meeneem uit de gesprekken met Mieke: op moeilijke momenten probeer ik met een nieuwsgierige, open blik en van op een afstand naar mijn leven en emoties te kijken: daar is die kritische stem weer, hallo angsten, etc...Op die manier kan ik gebeurtenissen beter plaatsen en milder naar mezelf kijken. 

Ook het 'niets is voor altijd en alles (of toch veel) is mogelijk' is me bijgebleven. Waarom zou iets niet gaan? Nu niet of nooit niet? 

Door actie te ondernemen kan je maar pas weten/aanvoelen of een bepaalde keuze de juiste is. 

 

Mieke gedraagt zich niet als 'de alleswetende'. Ze toont haar eigen kwetsbaarheid en zet deze ook in om tot oplossingen te komen. Ze is nieuwsgierig naar haar cliƫnten, ook na het gelopen traject wil ze weten hoe het met die persoon gaat.

-- Kate O, oktober 2021Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd omdat ik op zoek was naar meer work/life balance. Ik worstelde vooral met de vraag of ik die balans moest zoeken in mijn huidige job, of ik misschien het roer helemaal moest omgooien. Ik had even iemand nodig die samen met mij alles op een rijtje kon zetten. Concreet heb ik bevestiging gekregen dat ik helemaal in de juiste sector zit en een job uitoefen die echt bij mij past. Ik was enorm fan van de aanpak van Mieke die niet louter gebaseerd is op resultaten van verschillende oefeningen en tests. Ze graaft net iets dieper dan dat om je ook echt op menselijk vlak te leren kennen en te ontdekken waar jij energie van krijgt. Ik raad dit aan bij iedereen die af en toe wel eens twijfelt aan de eigen capaciteiten, of je wel in de juiste sector aan de slag bent, of je misschien een andere droom moet najagen. Aan iedereen die op zoek is naar een diepgaand gesprek over zijn/haar werksituatie.

-- GB, januari 2020

 

 

Ik volgde loopbaanbegeleiding omdat het plezier uit mijn job aan het verdwijnen was. Ik voelde me zo opgejaagd en moe. Veel van wat ik deed, deed ik omdat het moest. Verder bleek dat ik onvoldoende grenzen stelde naar collega's toe. Mieke gaf me praktische tips om daar anders mee om te kunnen gaan, in de vorm van verbindende communicatie. Ik raad Sterk op je werk aan bij mensen die, net als ik meer plezier uit hun job willen halen, en zich elke werkdag minder overspoeld en beheerst willen voelen door wat er door het werk op hun af komt.

-- Froukje C, september 2019

 

 

Een welgemeende dankjewel om met mij aan de slag te gaan.

Ik vertel het tegen iedereen die het horen wil dat het me goed geholpen heeft om te weten wat ik wil en waar ik naartoe wil.

Dus, knap werk toch wel!!

-- YVR, mei 2019

 


I came to Mieke with an issue I have been thinking about on and off for years. I have discussed it with friends and coaches but It still would not settle.

Thanks to her calm presence, insightful questions and ability to find different angles, Mieke helped me see something completely new, something that changed the whole game plan!


I can highly recommend Mieke to anyone who feels stuck and wants to help with brand new perspectives

-- Eva H, february 2019